Президентът на Славия Венцeслав Стефанов коментира в студиото на Тази сутрин

...
Президентът на Славия Венцeслав Стефанов коментира в студиото на Тази сутрин
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Босовете на отборите правят предложения на съдиите, аз не

Президентът на Славия Венцeслав Стефанов коментира в студиото на " Тази заран " по bTV подозренията за черно тото в българския футбол, както и оказвания напън върху съдиите.
 ЦСКА обърна Славия на “Овча купел ”
" Имаше един случай, който преля чашата на търпението на премиера - казусът с Черно море. Изброените футболисти не участваха в идващия мача поради еди-какво си. За черно тото не мога да настоявам, до момента в който не съм видял нещо ", сподели Стефанов.

Стефанов е сигурен, че грешката на Димитър Велковски в снощния мач на " белите " против ЦСКА (1:2) не е преднамерена. " Хората си приказват, колкото си желаят. Убеден съм, че това момче не може да се е продало. Той игра едва целия мач, както и в предните мачове. Може би е моя виновността, че не съм се наложил да го отстранят ", споделя той.

" Обществото е болно, не е единствено във футбола. Нали я знаете българската сентенция `Може аз да не съм добре, само че Вуте да е зле`. Първите случаи за черно тото бяха в Германия, Дания. Спряха ли хората да вървят по стадионите? ", добави президентът на Славия.

Той поздрави премиера Бойко Борисов за извършената среща с ръководители на клубове. " Ако ви прави усещане, след тази среща нито почитателите на Левски, нито почитателите на ЦСКА са нападателни. Подкрепете хубавото.

Ние сме отговорни, шефовете на тимовете, ние търсим съдиите. Не е напън, а оферти. Аз не съм го правил, само че съвсем 70 % от ръководителите са го правили ”, сподели още Венци Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР